Linux Szerver Kft. - informatika, ubuntu, debian, linux, szerver, üzemeltetés, eger, szerver, integráció
Web levelező

Tárhelyszolgáltatás

Cégünk vállalja cégek és vállalkozások internetes megjelenésének műszaki támogatását, a domain regisztrációtól a web tartalmak elkészítésén át a folyamatos üzemeltetésig. Díjcsomagjainkat egységes áron kínáljuk, rendeltetésszerű használat mellett korlátozások nélkül.

Miért érdemes minket választani?

  • Mert a mi tárhelyeink komoly cégek igényeit is kielégítik. Nem korlátozzuk ügyfeleinket, ha az ésszerű határokon belüli mértékben használják szerver kapacitásunkat.
  • Mert szolgáltatásunk nem egy, hanem több szerveren alapul. A tárhelyek tartalmát és az adatbázisokat napi szinten, hét napra visszamenőleg mentjük, és kérésére helyreállítjuk. Ezt az első komoly eset után értékelni fogja.
  • Mert rendszerünk nem teszi lehetővé, hogy web tárhelyeinek adatait külföldről módosítsák, hacsak ezt Ön nem kéri. Ez nagyfokú védelmet nyújt a fertőzött munkaállomások által közzétett FTP elérések kihasználása ellen.
  • Mert hatékony tűzfalrendszerünk figyeli a szervereinket érő behatolási kísérleteket, és az illetéktelen próbálkozásokat azonnali kizárással bünteti elejét véve ezzel az újabb kísérleteknek.
  • Mert elektronikus levelezési rendszerünk hatékony spamszűrést, víruskeresést biztosít. A cég arra kijelölt munkatársa önállóan hozhat létre, és törölhet e-mail címeket, hozhat létre álneveket, és kis levelezési listákat. Az e-mail címek tulajdonosai beállíthatják postafiókjuk adatait, kicserélhetik jelszavukat, meghatározhatják, hogy rendszerünk hová küldjön automatikus másolatot a beérkező leveleikről. Szabadság, távollét esetén bekapcsolhatják az automatikus válaszküldési opciót, mellyel minden levél beérkezésekor értesíthetik a feladót távollétükről. Extra igényeit is ki tudjuk elégíteni, pl. ha a cég összes levelét látni szeretné, vagy éppen saját, belső levelező szervert szeretne üzemeltetni.
  • Mert mi együttműködünk a webfejlesztőivel, Önnek nem kell közvetíteni a fejlesztők és az üzemeltetők között.
  • Mert sok éves működésünk biztosíték arra, hogy ügyfeleink nem kerülnek abba a helyzetbe, hogy egyszer csak nem találják a szolgáltatójukat. (Erről rémtörténeteket mesélhetnénk.)
  • Mert ügyfeleink, munkatársaik és web fejlesztőik számára is biztosítjuk azokat a dokumentációkat, melyek a rendszerünk használatának és szolgáltatásainak leírását tartalmazza. (Ezek a dokumentációk nem publikusak, csak a nálunk üzemeltetett e-mail cím és jelszó megadása után érhetők el.)
  • Mert szervereink márkás, RAID vezérlővel felszerelt, rendszeresen karbantartott számítógépek, melynek elektromechanikus részeit rendszeres időközönként cseréljük akkor is, ha azok még működőképesek.
  • És végül: mert mi értünk a szakmánkhoz. 2004 óta folyamatosan fejlesztett, többször alapjaitól kezdve újraírt rendszerünk minden elemét ismerjük, és igény esetén azonnal testreszabjuk, ha kell kibővítjük. Mi nem egy kész, az internetről letöltött ingyenes rendszerre alapozva kínálunk korlátozott szolgáltatásokat. Referenciáink közt más webfejlesztő cégek is szerepelnek, akik saját szervereiket a mi rendszerünk mintájára alakíttaták ki velünk, és azokat cégünk üzemelteti.

Elérhetőségeink
Helpdesk:
+36 70 5595155
E-mail:
info@linux-szerver.hu
Linux Szerver Kft. H-3300 Eger, Garay u. 5. Tel.: +3670 5595155 E-mail: info@linux-szerver.hu | Skype: linux.szerver.kft