Linux Szerver Kft. - informatika, ubuntu, debian, linux, szerver, üzemeltetés, eger, szerver, integráció
Web levelező

lnxConnect Szerver

Windows munkaállomások távmenedzsmentjére számos szoftver érhető el. A színvonalas szolgáltatások ára egyáltalán nem elhanyagolható, ezért kínáljuk alternatív megoldásunkat.

Az lnxConnect az ingyenes TightVNC szerveren alapul, de annak szolgáltatásait kibővíti úgy, hogy a munkaállomás bármikor és bárhol elérhetővé válik, az eléréshez nem kell egyenként új tűzfalszabályokat felvenni, routeren port forwarding funkciót beállítani. A munkaállomásokra egy minimális erőforrás igényű szerviz szoftvert kell telepíteni, ez biztosítja, hogy a munkaállomás titkosított kapcsolaton keresztül bármikor elérhető legyen. A szervizprogram egy állandó kapcsolatot hoz létre a munkaállmás és szerverünk közt, így az eléréshez lnxConnect szerverünk nélkülözhetetlen.

Ügyfeleink munkaállomásaik menedzsmentját webes felületen végezhetik. A felületen vehetnek fel új gépeket, törölhetik a már megszűnteket. Cég szerint csoportosítva láthatják, hogy mely gépek vannak jelenleg elérhető állapotban.

Igény esetén kérjük, vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal, kérésére a termékről további tájékoztatást nyújtunk, bemutatót tartunk.

A szolgáltatás ára munkaállomásonként 100 Ft/hónap.


Elérhetőségeink
Helpdesk:
+36 70 5595155
E-mail:
info@linux-szerver.hu
Linux Szerver Kft. H-3300 Eger, Garay u. 5. Tel.: +3670 5595155 E-mail: info@linux-szerver.hu | Skype: linux.szerver.kft