Linux Szerver Kft. - informatika, ubuntu, debian, linux, szerver, üzemeltetés, eger, szerver, integráció
Web levelező

Adatmentő szerver

Tapasztalatunk szerint sok cégvezető nincs tisztában azzal, hogy rendszeres mentés nélkül – a sok esetben a cég létét jelentő – adatok nincsenek biztonságban, hogy a számítógép merevlemezének meghibásodása, vagy egy véletlen (vagy szándékos) adatvesztés következtében mekkora kár érheti.

Az egyetlen megoldást csakis az adatok rendszeres mentése jelenti. Ezzel kapcsolatban sajnos több tévhit él, melyek vészhelyzetben problémát okoznak; az egyik legnagyobb problémát a rendszeresség, az automatizmus hiánya jelenti. Sok mentési eljárás nem nyújt védelmet a lopás, tűz vagy túláram esetén.

Miért érdemes a mi mentőszerverünket választani?

  • Mert kedvező díjcsomagokokat kínálunk.
  • Mert rendszerünk automatikus, könnyen kezelhető.
  • Mert a mentés biztonságos, titkosított.
  • Mert felülírt és törölt fájlok, könyvtárak is helyreállíthatók.
  • Mert közvetlen terméktámogatást nyújtunk.

A mentő szerver

A feladat megoldására ajánljuk mentő szerver megoldásunkat. Ez egy önálló számítógép, mely egyaránt alkalmas Linux és Windows operációs rendszerű számítógépek adatainak mentésére, és a korábbi mentések több napig történő tárolására is.
Sok munkaállomás, szerver esetén önálló adatmentő szerver alkalmazása célszerű, de a szolgáltatás igénybe vehető cégünk külső szerverére alapozva is; ebben az esetben havidíjas szolgáltatásként kínáljuk azt.

Megoldásunkban az adatmentési szolgáltatást a cég összes számítógépe igénybe veheti. A mentés során nem keletkezik felesleges adatforgalom, csak a megváltozott fájlok kerülnek másolásra.

A mentő szerveren levő fájlokat egy telepítést sem igénylő ingyenes szoftverrel lehet elérni, mely a fájlokat szintén titkosított csatornán juttatja vissza a számítógépre.

Hogyan vehető igénybe a szolgáltatás?

Lehetőség van saját szerver üzembeállítására és a szolgáltatás igénybevételére is. Utóbbi esetben minden hardver-, üzemeltetési és fenntartás költsége cégünket terheli, Ön havidíjas szolgáltatásként használja infrastruktúránkat.


Elérhetőségeink
Helpdesk:
+36 70 5595155
E-mail:
info@linux-szerver.hu
Linux Szerver Kft. H-3300 Eger, Garay u. 5. Tel.: +3670 5595155 E-mail: info@linux-szerver.hu | Skype: linux.szerver.kft