Linux Szerver Kft. - informatika, ubuntu, debian, linux, szerver, üzemeltetés, eger, szerver, integráció
Web levelező

Tevékenységeink

Informatikai rendszerek építése Rendszer építés
Új rendszer kialakítására készül? Elégedetlen a jelenleg működő informatikai eszközeivel? Vagy csak tájékozódni szeretne a lehetőségeiről? Megtervezzük, és kiépítjük új rendszerét, felújítjuk a jelenleg működőt!
Legnagyobb tapasztalatunk Linux alapú rendszerekben van, így – amennyiben lehetőség van rá – az ezen alapuló nyílt forrású, ingyenesen elérhető szoftverekből építkezünk. Miért Linux? Mert ezeknek a rendszereknek a teljes bekerülési költsége lényegesen alacsonyabb a kereskedelmi termékekénél. Itt ismeretlenek beépített korlátozások, mint pl. a felhasználók számának vagy e-mail fiókok méretének szándékos korlátozása.
Kérje ki véleményünket, mielőtt százezreket költene kereskedelmi szoftverekre!

Rendszer építés

Domain regisztráció Domain név regisztráció
Meg szeretne jelenni az Interneten? Ehhez elsősorban egy domain névre, és egy tárhelyszolgáltatóra van szüksége! Töltse ki regisztrációs űrlapunkat, nyomtassa ki, írja alá, és már másnap öné lehet a kiválasztott domain név!

Tovább a regisztrációs űrlap kitöltéséhez

Web tárhely üzemeltetése Tárhely üzemeltetés
Jó tárhelyet nem is olyan könnyű találni. A reklámmentes olcsó megoldások sokszor kívánnivalót hagynak maguk után. Büszkék vagyunk rá, hogy a tárhelyszolgáltatásunkat minden ügyfelünk elégedettséggel veszi igénybe.

Amiért érdemes minket választani

Rendszergazda szolgáltatás – Informatikai infrastruktúra üzemeltetése Rendszergazda szolgáltatás – Informatikai infrastruktúra üzemeltetése
Már meglevő, vagy újonnan kialakított informatika infrastruktúra üzemeltetésében, szervizelésében, bejáratott ügymenetünk és jól működő felügyeleti rendszerünk biztosítja ügyfeleink számára a gyors és szakszerű segítségnyújtást. Felügyeleti rendszerünk sok esetben előre jelzi az esetleges üzemzavart, így annak kezelését a legkorábban meg tudjuk kezdeni.

Bővebben a szolgáltatásról

Adatmentés, mentő szerver Mentő szerver
Mentő szerverünk biztosítja, hogy adatairól rendszeres időközönként automatikus másolat készüljön. Amennyiben nem szeretne új szervert beállítani erre a célra, válassza a cégünk szerverén igénybe vehető havidíjas szolgáltatást!
Az adatmentés elhanyagolása a cég egyik legnagyobb kockázata lehet!

Az adatmentési szolgáltatásról bővebben

lnxConnect - Munkaállomások távmenedzsment eszköze lnxConnect
Munkaállomások távmenedzsment eszköze

LogmeIn? TeamViewer? Jó minőségű, de drága alkalmazások, melyek csak minimális ideig vagy gép számig ingyenesek. Az lnxConnect alkalmassá teszi a számítógépeit arra, hogy azokat bárhonnan távmenedzselje akkor is, ha azok router mögött vannak, az említett szoftverek árának töredékéért.

Az lnxConnectről bővebben

ESET Nod32 forgalmazása ESET Nod32 Antivirus
Cégünk az ESET hivatalos viszonteladója. Ezt a vírusvédelmi rendszert szívesen ajánljuk ügyfeleink számára, megfizethető ára és kiemelkedő teljesíténye méltán teszi világhírűvé ezt a szoftvert. Kérje kedvezményes árajánlatunkat!


Elérhetőségeink
Helpdesk:
+36 70 5595155
E-mail:
info@linux-szerver.hu
Linux Szerver Kft. H-3300 Eger, Garay u. 5. Tel.: +3670 5595155 E-mail: info@linux-szerver.hu | Skype: linux.szerver.kft