Linux Szerver Kft. - informatika, ubuntu, debian, linux, szerver, üzemeltetés, eger, szerver, integráció
Web levelező

Rendszer felügyelet

Cégünk egyik fő profilja a rendszer karbantartás és felügyelet, melyet automatizált felügyeleti szoftverünk támogatásával látunk el.

Felügyeleti szerverünk folyamatosan nyomon követi a ránk bízott informatikai eszközök állapotát, és jelzi, ha azzal kapcsolatos feladat merül fel. Ezek a feladatok különböző sürgősségűek, az azonnali beavatkozást igénylő feladatokról mobiltelefonunkra azonnali jezést kapunk.

Az ellenőrzések nem csak a szerverekre, hanem munkaállomásokra és routerekre is vonatkoznak, beleértve azok hardver elemeinek ellenőrzését is. Rendszerünk egyik fő gyakorlati erőssége a merevemezek meghibásodásának előrejelzése, ezzel több alkalommal is megelőzhetük a rendszer leállását és a termelési időben keletkezett veszteséget.

Tartalék eszközeinkkel minimalizálni tdjuk a rendszer működésképtelenségének idejét.

Szerződés konstrukciók

Kétféle szerződési konstrukciót kínálunk: havidíjas szerződés esetén ügyfeleink jól kalkulálható költséggel számolhatnak, ebben sem óradíj, sem kiszállási díj nem terheli tovább. A beépített alkatrészekre ez nem vonatkozik. Óradíjas szolgáltatásunkat azok számára ajánljuk, akik nem szeretnének álandó havidíjat fizetni, inkább az eseti munkadíjakban gondolkodnak.


Elérhetőségeink
Helpdesk:
+36 70 5595155
E-mail:
info@linux-szerver.hu
Linux Szerver Kft. H-3300 Eger, Garay u. 5. Tel.: +3670 5595155 E-mail: info@linux-szerver.hu | Skype: linux.szerver.kft